Rezesová élvezi a szabad életet, de Szlovákiában sem akar vezetni

A nyolcéves vezetéstől való eltiltása csak Magyarország területére érvényes.

Az illető a lapnak azt mondta, a milliomos nő csak a családjával foglalkozik, amióta kijött. Ő vitte iskolába a kislányát az tanítási napon, nem ő vezette a kocsit.

„Mivel külföldi állampolgár, ezért a magyarországi jogszabályok csak Magyarországon belül vonatkoznak rá. Azaz simán megtehetné, hogy Szlovákiában kocsiba ül miután visszakapta és érvényesítette a jogsiját”

- nyilatkozta az ismerős a 24.hu-nak. Állítása szerint a baleset miatt azonban arra az elhatározásra jutott Rezesová, hogy Szlovákiában sem fog vezetni majd.

A lap egy másik forrása szerint a szlovák nő egyébként nagyon élvezi a szabad életet, egy vállalkozást szeretne csinálni, de azt még pontosan nem döntötte el, hogy mivel akar foglalkozni. „Most csak az érdekli, hogy minél több időt töltsön együtt a lányaival” - mondta a 24.hu forrása.

Fotó: MTI

Szlovákiában újra vezethet Rezesová

Az ittas vezetés miatt négy ember halálát okozó szlovák nőt nyolc évre eltilották a közúti járművezetésről, de a Magyar Idők kérdésre Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy Magyarország határain kívül bármikor volán mögé ülhet Eva Rezesová, mert a tiltás csak az országhatáron belül érvényes.