Szelfizz egy családbarát zászlóval és nyerhetsz egy mobiltelefon-képstabilizátort!

Kilakoltatások ide, kilakoltatások oda, Magyarország egy családbarát ország.

"Iskolakezdésre Családbarát Ország és Családok éve zászlókkal díszítettük fel Budapest hídjait a fővárossal közösen a Családok éve alkalmából. Hét hídon csaknem ötszáz zászlót helyeztünk ki, amellyel azt üzenjük, hogy Magyarország Kormánya támogatja a családalapítást, a gyermekvállalást, a gyermeknevelést és ott állunk a családok mellett az iskolakezdéskor is. Ahogy a hidak is az átkelést segítik, úgy teszik könnyebbé a kormányzati támogatások is a fiatalok átlépését a családi életbe."

- írja Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, aki ugye arról is híres, hogy szerinte nem megalapozott, és nem támogatható a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíj lehetősége.

Természetesen a családbarát zászlók még csak a kezdet, további családbarát intézkedést is bejelentett a családbarát kormány családbarát politikusa a családok éve kapcsán:

Fotópályázatot hirdetett.

"Fotópályázatot hirdetünk! Aki szeptember 30-ig lefotózza magát úgy, hogy a háttérben látszanak a Családok éve zászlói, és a beküldött képe a legtöbb lájkot kapja, az nyer egy mobiltelefon-képstabilizátort. A második és harmadik helyezett fotója 1-1 hétig borítóképként lesz kint a Családok éve Facebook oldalon. A képeket a #csaladokévezászló hashtaggel kell feltölteni. Eredményhirdetés október 3-án."

Javasoljuk, hogy a magyar népességfogyást azonnal megállító és trendfordító szelfipályázatra jelentkezzen az az 1300 család is (vagy azok, akiket hamarosan utcára tesznek), akiket május óta sikerült kilakoltatni a tulajdonukból, a családbarát kormány asszisztálása mellett.

A rendőrök hozták ki a lakásából az elájult kilakoltatott nőt

Az ATV számolt be arról, hogy szerda délelőtt a főváros 11. kerületében, a Bánk Bán utcában kilakoltattak egy ötven év körüli hölgyet és családját. Információik szerint 3 millió forint kölcsönt vettek fel, ebből lett kamatokkal együtt több mint 13 millió forintos tartozás, amit nem tudtak visszafizetni.Emlékezetes, kedden a IX.