Letartóztatták a Kósa Lajost szédítő csengeri háztartásbelit

30 napos kihagyás.

Felgyorsultak az események a Kósa Lajossal is kapcsolatban állt Sz. Gáborné körül. Az ügyben eljáró Mátészalkai Járásbíróság nyomozási bírója ugyanis a hosszúra nyúlt pénteki tárgyaláson elrendelte a csengeri örökösnőként elhíresült asszony harminc napos letartóztatását - értesült a 24.hu.

Emlékezetes, a Kósa Lajos és az Sz.-né közti kapcsolatról még a választási kampány alatt számolt be a Magyar Nemzet, többek között egy hiteles közjegyzői dokumentumot is nyilvánosságra hozva, amely szerint az asszony az 1300 milliárd forintos állítólagos örökségének kezeléséről állapodott meg az akkori debreceni polgármesterrel.

Vallomást tett a csengeri örökösnő

A csengeri örökösnőt ügyvédje jelenlétében, a Péterfy Sándor utcai kórházban hallgatták ki - tudta meg a 24.hu. A nő ügyvédje, Helmeczy László a lapnak azt mondta, a nő ugyan nem részletesen, de tett vallomást. "Ügyfelem a vallomásában azt állította, hogy a hagyaték létezik, és nem csapott be senki.

Kósa Lajos akkor még csak csengeri háztartásbeliként emlékezett az asszonyra, akit a héten hoztak vissza Svájcból.

Fontos részlet az is, hogy Kósát 2018 tavaszán ismét megnyerte egyéni választókerületét, ezzel saját jogon kerülhetett be a magyar törvényhozásba.