Tiborcz laza válasza: bárki vásárolhat részvényt Mészáros Lőrinc holdingjába

Az Indexnek sikerült Kötcsén mikrofonvégre kapnia Orbán Viktor vejét, Tiborcz Istvánt, akiről nemrégiben kiderült, hogy a többségi tulajdonában álló BDPST Zrt.-n keresztül stratégiai partnerségre lép a Mészáros Lőrinchez köthető Konzum-csoporttal.

Szintén az Index írta meg augusztus végén a Konzum-csoportba tartozó Appeninn Holding Nyrt. közleményére hivatkozva, hogy a Budapesti Értéktőzsdén bejelentett tranzakciónak megfelelően a Konzum PE Magántőkealap értékesíti a tulajdonában lévő, 20,59 százalékos részvénycsomagot a BDPST-nek.

Az Index erre vonatkozó kérdésére Tiborzc a kötcsei piknikre érkezve azt mondta: Mészáros Lőrinc holdingja az egy Nyrt., bárki vásárolhat benne részvényt.

Tiborcz neje, a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is elment édesapja piknikjére. Mindehhez Gucci-cipőt húzott és Louis Vuitton táskát vett magához.

Orbán Ráhel Gucci cipőben és Louis Vuitton táskával ment édesapja piknikjére

A portál ki is számolta az Orbán Ráhelről készült fotó segítségével (amelyen egy BMW X3-asból száll ki a miniszterelnök lánya), hogy csak a táska és a cipő 1,2 millió forintba kerülhetett.A sötétkék bőrtáska egy Louis Vuitton Twist MM, amelyet 3550 dollárért, vagyis közel egymillió forintért lehet megvásárolni.

 

Fotó: Index