Egymilliót ér Orbán Viktor illedelmesen kopogtató afgán erőszakoskodója

Ha segítenek, fizet a rendőrség.

A közlemény szerint a díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető felkutatható, megállapítható tartózkodási helye, és a rendőrség ez alapján el tudja fogni. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi - írták.

Emlékezetes, a gyanú szerint a magyar állam által menekültstátuszban részesített Sarhadi Bilal Ahmad a hétvégén erőszakolt meg egy nőt egy belvárosi étterem mosdójában (amelyről a kormánymédia azt hazudta, hogy az Tibi atyáé). A nyomozóhatóság azóta már kezdeményezte európai elfogatóparancs kiadását is.

"A Fidesz nem tudja megvédeni az országot" - összehívnák a nemzetbiztonsági bizottságot

Ha már megvédjük az országot, talán nem kellene letagadni a titokban befogadott, menekült- és oltalmazott státusszal rendelkező embereket - mondta az ellenzéki politikus.Hangsúlyozta, végre kell hajtani az abban az egyezményben foglaltakat, amely alapján be kell fogadnunk ezeket az embereket, de "nem kell azt hazudni, hogy nem tartjuk be, és ide nem jöhet be senki".

Bár a fideszes politikusok bevándorlásról beszélnek, azonban Sarhadi Bilal Ahmad nem illegálisan tartózkodott Magyarországon, az ő személyét a magyar hatóságok vizsgálták, majd ezután engedték be hazánkba, és követett el így több bűncselekményt is. Az Orbán-kormány titkos menekült-politikájáról Altusz Kristóf kotyogott ki részleteket még 2018 januárjában.