Újabb nő vallotta magáról, hogy megerőszakolta S. B. Ahmad

Az Index szerint újabb áldozat állítja, hogy augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában a kedden egy osztrák vonaton lefogott S. B. Ahmad.

A rendőrség eddigi közlése alapján azt lehet tudni, hogy az afgán férfi szeptember kilencedikén egy belvárosi kebabozó mosdójában erőszakkal szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében.

A portálnak nyilatkozó 22 éves nő elmondta: a médiában terjesztett körözési fotók alapján ismerte fel támadójában S. B. Ahmadot, aki augusztus hetedikén hajnalban erőszakolta meg. Az eset miatt egyelőre nem tett feljelentést.

A fiatal nő az említette napon egyedül tért be a Döner Kebab Express Erzsébet körúti kifőzdéjébe, meglehetősen illuminált állapotban. Megkérte S. B. Ahmadot, hagy töltse föl a lemerült telefonját, amibe a férfi bele is egyezett, ám nem sokkal később rázárat az ajtót ittas vendégére, akit ezt követően bevonszolt a személyzeti vécébe, ahol megerőszakolta.

Az aktus után a férfi elengedte a lányt, és még azt is felajánlotta sokkos állapotban lévő áldozatának, hogy taxit hív számára, amit a nő elutasított.

Melhem Omar, a Döner Kebab Express cég tulajdonosa az Indexnek elismerte, hogy a kérdéses napon S. B. Ahmad valóban a megjelölt üzletben dolgozott.

"Nagyon sajnáljuk, hogy egyik dolgozónk ilyen gyanúba keveredett. Pár napot dolgozott az Erzsébet körúti üzletben, utána nem vette fel a telefonját, eltűnt. Később a József Attila utcai üzletben kezdett dolgozni, ott is csak három napot volt.

Az ottani üzletvezető szerint agresszív  és nyers volt a vendégekkel, ezért el akarta bocsátani.

A Döner Kebab Express franchise üzletlánc rendszerben működik, több mint negyven éttermünk van, az üzletvezetők nem feltétlenül tudnak egymás alkalmazottairól. Előfordul, hogy ugyanaz az ember több üzletünkben is szerencsét próbál"

- mondta el a tulajdonos.

Elfogták a szexuális erőszakkal gyanúsított menekült afgán férfit

A belvárosi rendőrök azért indítottak nyomozást Sarhadi Bilal Ahmad ellen, mert - információk szerint - a férfi vasárnap hajnali 3 órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában "szexuális aktus eltűrésére" kényszerített egy nőt.A rendőrség azt kéri, hogy aki a fényképen közzétett férfit felismeri, tudomása van hollétéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információja van, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 és telefontanú zöldszámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss