Cristiano Ronaldo meglőtte első góljait a Juventusban

A nyáron a Real Madridból igazolt világklasszis három forduló alatt nem szerzett gólt, a Sassuló ellen viszont rögtön kétszer is „beköszönt”.

Cristiano Ronaldo megszerezte első góljait a labdarúgó Serie A-ban, csapata, a címvédő Juventus pedig az ő találataival győzte le 2-1-re a vendég Sassuolo együttesét a negyedik forduló vasárnapi játéknapján.

Első találata a mérkőzés 50. percében nem a kidolgozott helyzetek állatorvosi lova, de természetesen ez nem kisebbíti a gólszerző érdemeit. Pestiesen szólva ott kellett lenni:

A második gól viszont igazi klasszist idéz. A 65. percben Emre Can kiugratását mesterien gurította a hosszú alsó sarokba:

A Juventus tovább őrzi hibátlan mérlegét és vezeti a tabellát, a Sassuolo pedig először kapott ki a szezonban.

A portugál sztárt nyáron szerződtette a torinói alakulat, de a korábbi három fordulóban nem volt eredményes. A 33 éves Ronaldo duplájával a sportág történetének ötödik olyan játékosa lett, aki elérte a 400 gólos határt az európai bajnokságokban. Az örökrangsorban az osztrák Josef Bican (518), Puskás Ferenc (514), a skót Jimmy McGrory (410) és a német Uwe Seeler (406) van előtte.

Forrás
MTI nyomán
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss