"A NER ismét kitette az indexet"

Most az Index a cél. Úgy tűnik, a NER hamarosan bekebelezi a még megmaradt kormánykritikus média egyik utolsó bástyáját is. A kasszakulcs már egy KDNP-snél van. Ez a kulcs egy mai „újkereszténydemokrata” kezében a fideszes hazudozás ajtaját fogja kinyitni. Vagy bezárni. Nem a hazudozást, hanem a szerkesztőséget. Mint ahogy bezárták a Magyar Nemzetet, a Népszabadságot, a Lánchíd Rádiót és még sorolhatnám.

- írja Jakab Péter Facebook bejegyzésében az Index.hu bekebelezéséről.

Jakab emlékeztet Orbán strasbourgi kijelentésére is: „mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”.

Szerinte ez helyesen:

"Ők sohasem vetemednének arra, hogy igazat mondjanak. Egyszer tett Orbán kivételt: amikor március 15-én megígérte, hogy elégtételt vesz mindenkin, aki nincs vele. Ezt az egyet betartja. Mert jó bolsevik, akik úgy gondolja, aki nincs vele, az ellene van. Nos, mi ellene vagyunk. Sokan!"

A feladat: szolidárisnak lenni azokkal, akiket célkeresztbe vesz a NER, és ellenállni! Az élet minden területén. Az Index szerkesztőségében is. A Jobbik mellettetek van. Tudom, hogy sok mindenben nem értünk egyet, de egyben biztosan igen: egy ország csak akkor szabad, ha a sajtója is az. Küzdjünk érte!

- írja Jakab Péter országgyűlési képviselő.