Orbán barátja üldözhette el Lazovićot a Viditől

Sajtóhírek szerint Garancsi István, a Mol Vidi FC tulajdonosa a Puskás Akadémia elleni mérkőzés végén történt összetűzés miatt leszidta és pénzbüntetéssel sújtotta csapata több játékosát. A csetepatéban békítő szerepet játszó Danko Lazović ezt követően jelentette be visszavonulását. A klub nem válaszolt megkeresésünkre.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Mol Vidi 35 éves támadója, Danko Lazović néhány nappal az Európa-liga bemutatkozás előtt bejelentette visszavonulását. A klub nem kívánta kommentálni az értesülést, csupán honlapjukon közölték: a szerződés megszüntetését a csatár kezdeményezte.

Szerda reggel a Bors azt írta, a szakítás oka a Puskás Akadémia elleni meccset követő, pályán történt tömegjelenet volt.

A 102. percben (!) hibázott büntetőt a Vidi, így nyert a Felcsút, majd kitört a balhé

Utolsó pillanatban kihagyott tizenegyes után tömegjelenet volt a felcsúti Pancho Arénában. Ezzel első győzelmét aratta Puskás Akadémia a Fejér megyei csapatok meccsén. A Kisvárda átgázolt a Haladáson, a Mezőkövesd nyerte a borsodi házimeccset. A forduló rangadóján a Ferencváros legyőzte a Honvédot.

A bulvárlap szerint Orbán Viktor barátja, Garancsi István klubtulajdonos az öltözőben leteremtette a balhézó légiósokat, és pénzbüntetéssel sújtotta őket. Lazović, akit egyébként nem kell a szomszédba küldeni némi kakaskodásért vagy épp színészkedésért ezt nehezményezte, mivel ő épp csillapítani próbálta a kedélyeket. Úgy hírlik, ezt követően került sor a szakításra a szerb játékos és az Európa-ligás csapat között.

Kerestük a Mol Vidit, kértük, hogy erősítsék meg vagy cáfolják a bulvárlap értesüléseit akár a Garancsi István és Danko Lazović közöti afférról, akkár a pénzbüntetésről, de a klub nem válaszolt megkeresésünkre.

A nemzetközi kupaszereplés előtt Marko Nikolić vezetőedzőnek a csatárhiány mellett még az első számú kapus, Kovácsis Ádám agyrázkódása is fejtörést okozhatott, a magyar bajnok tegnap így tartalékos felállásban szenvedett 2-0-s vereséget a fehérorosz BATE Boriszov együttesétől.

Vereséggel kezdte a Vidi az Európa Liga csoportkörét

A magyar bajnok Jasse Tuominen gólja nyomán az első félidő derekán hátrányba került, a fehérorosz csapat a hajrában Jegor Filipenko találatával biztosította be a három pont megszerzését.A csoport másik mérkőzésén a Chelsea 1-0-ra győzött a görög PAOK vendégeként.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
sss
2019. december 15. | 10:51
Sebastian Kurz január elejére szeretne a Zöldekkel folytatott koalíciós tárgyalások végére érni.
1
Sebastian Kurz január elejére szeretne a Zöldekkel folytatott koalíciós tárgyalások végére érni.
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.