Sem a Vidi, sem a Felcsút nem kapott büntetést az MLSZ-től - véletlen lenne?

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egyik klubot sem büntette meg a szeptember 15-i, Puskás Akadémia-MOL Vidi FC OTP Bank Liga-mérkőzés lefújását követően a pályán történtek ügyében - számol be a NER mindennapjairól az MTI.

Mint írták, az MLSZ közel kétórás ülésén azt állapították meg, hogy

"a hivatalos jegyzőkönyvek, a meghallgatások és a videofelvételek alapján egyértelmű, hogy ütés, rúgás, vagy más a Fegyelmi Szabályzat alapján büntetendő erőszakos cselekmény nem történt, és ilyen irányú szándék sem volt megállapítható".

Felmentő döntésüket azzal is magyarázták, hogy a két klub játékosai, valamint vezetői kivétel nélkül elismerték, a mérkőzés lefújása utáni viselkedésük

elítélendő, sajnálják, megbánták,

amit tettek, és elnézést kérnek az ellenféltől és a szurkolóktól.

"Az eljárásban résztvevő összes szereplő egységes véleménye volt, hogy az eseménysor ártott a két klub és a sportág megítélésének. A klubok saját hatáskörükben ennek megfelelően kezelték az esetet"

- teszi hozzá az MLSZ fegyelmi bizottságának határozata.

Emlékezetes, a Mol Vidi és a Felcsút játékosai Orbán Viktor szomszédjában estek egymásnak, ami után - állítólag - Garancsi István, a fehérvári csapat tulajdonosa az öltözőben üvöltözött a focistáival, sokak szerint ez volt az utolsó csepp Danko Lazovics poharában.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.