Csak Kövér meg ne hallja: Jakab Péter pszichológiai problémáin tényleg nem segíthet Semjén Zsolt

Új rajongót talált magának a jobbikos politikus.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nem tud segíteni az Ön pszichológiai problémáin. Kérem, meséljen róluk!

Az egész akkor kezdődött, amikor megláttam őket a parlamentben. Ennyi bűnözőt egy helyen… Viccet félretéve, Semjén Zsolt azt mondja, nem segíthet a pszichológiai problémáimon. Mivel ilyenek nincsenek, rajtam tényleg nem segíthet, azért viszont nagyon is sokat tehetne, hogy ez az ország ne süllyedjen mély depresszióba. Sokat használna például, ha a kereszténydemokrata haverjaival együtt betartaná a tízparancsolatot, kiváltképp azt, hogy ne lopj, ne hazudj, és ne ölj. Egyszerre lélegeznének fel a svéd rénszarvasok, és azok a magyar adófizetők is, akiket azzal etet a fővadász úr, hogy milliós vadászatokat ajándékba elfogadni nem korrupció, csak apró baráti figyelmesség.

 
Semjén Zsolt, a kereszténydemokrata rajongó

Kiderült az is, hogy Völner Pál államtitkár szerint megakadályozni egy kilakoltatást komolytalan, óriási felelőtlenség, mert hiú ábrándokat kelt az önhibájukon kívül devizacsapdába esett magyar családokban. Senki nem felelős semmiért?

Felelős, mégpedig a népnek felelős kormányfő az ilyen kormánytagot azonnal lemondatná. A magyar miniszterelnök azonban nem a népnek akar megfelelni, hanem a bankoknak, ezért kötött velük paktumot arról, hogy nem fogja a kormány megakadályozni a kilakoltatásokat. Ez a felelőtlenség, és nem az, ha jobbikos képviselők és civilek meghiúsítják magyarok utcára hajítását.

Mit tudsz a Sargentini-jelentésről? (kvíz)

Hamarosan a magyar parlamentben szavazást tartanak a Sargentini-jelentés elutasításáról. Te hogy szavaznál, ha képviselő lennél? Összeállítottunk egy kérdéssort, amellyel felmérheted a tudásod. Írd meg az eredményedet a cikk alatt vagy a Facebookon, illetve oszd meg a kvízt az ismerőseiddel is!

Bana Tibor az Országgyűlés szakbizottságában arra hívta fel a figyelmet, hogy a Sargentini-jelentést elutasító fideszes parlamenti határozat egyedül a bevándorlással foglalkozik. Ezek szerint a kormánypárti politikusok elfogadhatónak tartják a korrupcióra és a demokratikus deficitre vonatkozó kritikákat?

Ők semmilyen kritikát nem tartanak elfogadhatónak, csak van, amit nem tudnak cáfolni. Óriási hibának tartom, hogy akkor, amikor a mérhetetlen Orbán-korrupció miatt az unió szinte minden forrást meg akar vonni a magyar emberektől, a kormány még arra sem képes, hogy egy halvány ígéretet megfogalmazzon valahogy így: ígérem, hogy nem fogok többet lopni. Mondjuk ez tényleg elég furán hangozna Orbán Viktor szájából, de egy próbát megérne, hogy mentsük a menthetőt.

Miről nem hallhatott még Kövér László? KATTINTSON IDE!