Újabb lapot vehet meg Ungár Péter

A Szabad Pécs lehet a következő online lap, amely csatlakozhat az Azonnali csoporthoz - tudta meg a hvg.hu. Ennek a formája egyelőre nem dőlt el, annyi biztos, hogy Ungár Péter LMP-s politikus illetve Babos Attila, a Szabad Pécs főszerkesztője és a lapot kiadó cég ügyvezetője már tárgyalt egymással erről, de még folytatják a megbeszéléseket, a kérdés egy hónapon belül eldőlhet.

Babos a hvg.hu-nak azt mondta, a lap nem zárkózik el egy médiapiaci befeketőjelölttel való tárgyalástól sem. Nem akarják eladni a lapot, más típusú együttműködésről, támogatásról szeretne majd tárgyalni. Ungár Péter annyit mondott, minden lehetőséget megvizsgál.

Ungár Péter LMP-s politikus korábban bevásárolta magát az Azonnali.hu-ba, júliusban pedig a szentgotthárdi 9970 és az egriugyek.hu tulajdonosa lett, korábban azt mondta, a vidéki hálózatot bővítené. Apjától örökölt családi cége (amiben résztulajdonos) révén a Figyelőben is résztulajdonos.

Őfelsége ellenzéke, az udvari bolondok és az ellenállók - death metal Ungár Péterrel és Stummer Jánossal

Önök ellenzéki képviselők még? Ungár Péterrel szemben a 444 vetette fel, hogy már nem is nevezhető annak, a Jobbik pedig a Stop Soros megszavazásával csapta ki sokaknál a biztosítékot. Így most egyre többen kérdezhetik önöktől: ellenzékiek-e egyáltalán a pártjaik? Stummer János: A kérdést én inkább úgy teszem fel magamnak: mit ér 2018-ban a harmadik kétharmaddal szemben ellenzéki képviselőnek lenni?