Lehetséges tanúkat hallgattak meg a nemi erőszakkal gyanúsított pólósok ügyében

Még senkit sem gyanúsítottak meg.

A bulvárlap információi szerint a rendőrök az elmúlt napokban négy-öt személyt tanúként hallgattak ki az ügyben gyanúsítás azonban még nem történt.

Az egyik kihallgatott Petőváry Zsolt egykori felesége volt, aki jelenleg is a Kópé Uvse alkalmazottja. Tőle arról érdeklődtek, miként szerveződik a klub élete, sportolóik mikor, mennyit, hol edzenek, továbbá az edzőtáborozások szervezésére és rendjére is kíváncsiak voltak a rendőrök.

A másik tanú az a fiatal lány, aki az erőszakkal vádoló tinivel együtt vízilabdázott. Neki olyan kérdéseket tettek fel, hogy az állítólagos sértettel mennyire volt közeli viszonyban, beszélt-e neki tréningek és mérkőzések során arról, hogy a két edző molesztálta, és ha azt valóban megtették, feltételezett módszereik megegyeztek-e a levélben vázoltakkal? Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan miképpen vallott a csapattárs.

A Kósz Zoltánt képviselő dr. Hegedűs László ügyvéd nem kívánta kommentálni értesüléseinket, közölte: ezt az ügyet nem a nyilvánosság előtt kívánja kezelni. A Bors hetek óta próbálja utolérni a 13 éves lányt képviselő dr. Gerencsér Andrást, ám az ügyvéd elérhetetlennek bizonyult.

A szexbotrányba keveredett pólósok ügyvédei gyanítják, kinek az érdeke lehet a nevek kiszivárogtatása

Személyiségi jogi pert indít a tizenegy éves lány megrontásával vádolt két vízilabdázó - jelentették be a sportemberek jogi képviselői, Gatter László és Hegedűs László ügyvédek az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Úgy vélik, számos - mind a vádló, mind a vádlott beazonosítására alkalmas - információ nyilvánosságra került, ezek pedig csak ártottak az ügynek, az objektív felderítést gátolhatják, ráadásul a nyilvánosságot sem segítik a helyes következtetés levonásában.