Orbán szerint Soros ügynökei az ENSZ-ben vannak, Törökországgal nincs semmi gond

Orbán Viktor, Kossuth Rádió, szokásos.

Az első téma Recep Tayyip Erdoğan látogatása volt, rögtön elhangzott, hogy „liberális vádak”, melyek szerint diktátor lenne a török elnök. Orbán Viktor úgy látja, a török demokrácia állapota a törökök dolga, „rossz nyugat-európai tempó” kioktatni őket az ország vezetéséről.

Orbán: Ankarára, Berlinre és Moszkvára kell figyelnünk

Az Országházban tartott közös sajtótájékoztatón a kormányfő úgy fogalmazott: stabil török kormányzat, stabil Törökország az előfeltétele annak, hogy a migráció szárazföldi útvonalán ne fenyegesse Magyarországot semmilyen veszély. Orbán Viktor az egyik legerősebb magyar nemzeti érdeknek nevezte, hogy Törökország mindig olyan erős és stabil legyen, hogy a térségben békét tudjon teremteni és az Európa felé tartó illegális migrációt meg tudja fékezni.

EU

Jövő héten EU-csúcs lesz, valószínűleg szóba kerül a határvédelem ügye is, de újat itt sem hallhattunk a miniszterelnöktől: bevándorláspárti többség, migránsok, Soros, horror, rejtőzködő hálózat, amit mi hoztunk felszínre.

Kötvények

Orbán azt mondta, hogy Magyarország 2010-ben kiszolgáltatott helyzetben volt, harcolni kellett a túlélésért, ehhez kellettek a kötvények. „Ahol hús van, ott légy is van” hangzott az örök érvényű dakota mondás, ami ez esetben azt jelentette, hogy spekulánsok is felbukkanhattak a kötvénybiznisz körül, de itt most kivételesen nem Sorosra gondolt, de Soroshoz hasonlóan kell elhessenteni őket. Rogánt és Habonyt szerintünk azért nem fogja elhessenteni.

Újabb titkok derültek ki a Fidesz-holdudvar letelepedési kötvényezéséről

A letelepedési kötvények csak rövid időre adtak plusz forrást a magyar államnak, valójában tízmilliárdos buktát jelent az országnak a program, hiszen a pénzeket rossz kamattal kell visszafizetni. Az így bevándorolt tízezrek pedig már szabadon mozoghatnak az Európai Unióban. A Fidesz-holdudvar tízmilliárdokat keresett az offshore hátterű üzleten, a Direkt36 oknyomozói pedig újabb információkat szereztek erről.

ENSZ

Az ENSZ a migráció szervezésével foglalkozik és pont, vagy inkább vessző, mert Soros-hálózat, három telefonnal el lehet intézni bármit itt, ez szinte már titkosszolgálati működés, Soros-ügynökök az ENSZ-ben, migráció.

Tarlós

Nem maga vette rá az újraindulásra, hanem inkább a kerületi polgármesterek kérését tolmácsolta, de azért voltak feltételei a főpolgármesternek, például nagyobb beleszólást kért a budapesti fejlesztésekbe.

Otthonápolási díj

Orbán elismerte, hogy fizikailag és lelkileg is megterhelő munka, ellentételezése 2022-ig eléri a minimálbért.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Kvárik Anita