Tarlós szerint Puzsér nagyon tehetséges ember

Tarlós István bejelentette, hogy mégis indul a jövő évi választásokon a főpolgármesteri székért. Erre Puzsér Róbert is bejelentkezett, ahogy korábbi posztjaiban már említést tett róla, most megerősítette, hogy független jelöltként kívánja vezetni Budapestet.

Az ATV reggeli műsorában Tarlós Istvánt kérdezték ellenfeléről, aki azt mondta, hogy

szívesen nézi Puzsér Róbert szatirikus műsorait, szerinte "saját szakmája egyik legjobbja" és "egy nagyon tehetséges ember".

A városvezetést viszont szerinte egy más műfaj és nem tart attól, hogy egy nem reprezentatív szavazáson Puzsért hozták ki a választás esélyesének.

Tarlós tehát bízik a fideszes hátszélben. Ugyan fontolgatta visszavonulását, mint mondta azért, hogy saját életét is élhesse, végül sokrétű megállapodást sikerült kötnie Orbán Viktorral.

Mindeközben az MSZP közleményt adott ki arról, hogy szívesen várják Puzsért az előválasztásokon, miközben ő korábban jelezte, hogy semmi ilyesmin nem kíván részt venni. Nem egyik vagy másik párt győzelméért fog dolgozni, „hanem egy élhető Budapest megteremtéséért.”

Úgy tűnik, nem viccel, Puzsér bejelentkezett a főpolgármesteri székért

Puzsér Róbertet főpolgármesternek?Puzsér Facebook-posztban értekezett arról, hogy fontolgatja az indulást a jövő őszi főpolgármester-választáson, és ötlete is van. „A terv arról szól, hogy adjuk vissza a fővárost a budapestieknek: teremtsünk összefüggő sétálóövezetet a Budai Várnegyedtől a Deák térig, a Jászai Mari tértől a Fővám térig! Tegyük sétálóhíddá a Lánchidat!

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Kvárik Anita