Volner két éve: "megzsaroltak, hogy szálljak ki és támadjam Vonát, vagy kicsinálnak"

Volner két évvel ezelőtti Facebook-bejegyzésében azt írta: "megpróbálták megzsarolni: vagy kiszáll a politikából és keményen betámadja Vona Gábort, vagy tönkreteszik és kinyírják".

A politikus azt írta, egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozó titkos találkozót kért tőle, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne megosztani vele.

A találkozó elején megkérte Volnert, hogy kapcsolja ki a telefonját és vegye ki belőle az akkumulátort is, nehogy nyoma maradjon a beszélgetésnek. A vállalkozó alkut ajánlott a jobbikos politikusnak: Volnernek még az unokái is gazdagok lehetnek, ehhez nem kell mást tennie, csak kiszállnia a politikából és a Jobbik elnökét, Vona Gábort keményen betámadni. Ha mégsem áll kötélnek, akkor a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a politikus volt cégeivel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez  és Volner rövidesen a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találhatja magát.

Volner akkor még azt írta, nincs az a pénz és nincs az a fenyegetés, amiért elállna attól, hogy az országot szétlopó fideszes bandát le akarja váltani.

Megzsarolták Volnert: szálljon ki és támadja be Vonát, vagy kicsinálják

Ellenzéki politikusok titkosszolgálati módszerekkel való megfigyelése, követése és lejáratása, most pedig már zsarolása is napirenden van a zuhanórepülésben lealjasodó magyar politikában. Volner Jánost, a Jobbik frakcióvezetőjét a Facebookon közzétett bejegyzése szerint megpróbálták megzsarolni. A politikus azt írta, egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozó titkos találkozót kért tőle, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne megosztani vele.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Kvárik Anita