2018. 10. 15. 12:30

Autó kipufogóját erőszakolta meg egy srác, sokkolóval szedték le róla a rendőrök

Vannak érdekes dolgok az életben, például a fekete lyuk szupererős gravitációja mindent elnyel, Mészáros Lőrinc közmunkás helyett multimilliárdos, egy kansasi srác pedig a rendőrök kérése ellenére sem hagyta abba a szexuális közösülést egy autó retkes kipufogójával.

A 24.hu szúrta ki a The Smoking Gun című bűnügyi magazinban, hogy a legális véralkoholszint négyszeresét mérték annál a 24 éves férfinál, akit azért tartóztattak le a rendőrök még május elsején a kansasi Newtonban, mert szexuális aktust hajtott végre egy parkoló autó kipufogójával.

Azt írják, a rendőröket egy betelefonáló értesítette a furán viselkedő fiatal férfiról, de amikor a járőrök a helyszínre értek,

hiába szólították fel többször is a férfit, hogy fejezze be amit a csinál, ő mintha meg sem hallotta volna, ezért sokkolóval tették ártalmatlanná, és letartóztatták.

Ryan Malek ügye nemrégiben, próbaidős ítélettel zárult. A férfit arra kötelezte a bíróság, hogy vegyen részt egy egyéves rehabilitációs programon. Ha ezt teljesíti és közben nem követ el újabb szabálysértést, nem kell börtönbe vonulnia – teszik hozzá.