Ezeket az utcákat kerülje el ma!

A megemlékezések az autós társadalmat is sújtják.

Rendezvény miatt lezárták szerdán hajnali 04:30-ig az Andrássy út szervizútját a Vörösmarty utca és az Eötvös utca között, illetve a Csengery utcát az Aradi utca és az Andrássy út között.

Lezárják hétfőn 6 órától 18 óráig a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között, 15 órától 20 óráig és kedden 7 órától 18 óráig a Bem József teret.

Lezárják:

Hétfőn 18 órától éjfélig valamint kedden 8 órától éjfélig lezárják az Andrássy utat az Oktogon és a Kodály körönd között, az Eötvös utcát az Aradi utca és a Szófia utca között, a Csengery utcát az Andrássy út és a Hunyadi tér között, a Vörösmarty utcát az Aradi utca és a Hunyadi tér között, az Izabella utcát az Aradi utca és a Szófia utca között, a Rózsa utcát, valamint a Szív utcát az Aradi utca és a Szegfű utca között.

Kedden 13 órától 20 óráig az Andrássy utat a Kodály körönd és a Hősök tere között, a Kodály köröndöt, a Szinyei Merse Pál utcát az Aradi utca és az Andrássy út között, valamint a Felsőerdősor utcát az Andrássy út és a Benczúr utca között.

Kedden 8 órától 21 óráig a Pollack Mihály teret, a Bródy Sándor utcát a Szentkirályi utca és a Puskin utca között.

Kedden 9:30-tól 10 óráig a II., Orsó utcát a Balogh Ádám utca és a Sövény utca között.

Kedden 15 órától 22 óráig lezárják a Kunigunda útját a Bojtár utca és a Szőlőkert utca között.

Napközben a Kossuth Lajos tér környékén is forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szakaszos és időszakos lezárásra kell készülni kedden 16:30-tól 18 óráig a Műegyetem rakpart–Szent Gellért rakpart–Döbrentei tér–Várkert rakpart–Ybl Miklós tér–Lánchíd utca–Clark Ádám tér–Fő utca–Jégverem utca–Bem rakpart–Bem József tér útvonalon, illetve a Ferenciek tere –Erzsébet híd–Döbrentei tér–Attila út–Szarvas tér–Kereszt utca útvonalon.

Időszakos lezárásra kell számítani a Szabadság híd–Szent Gellért tér–Műegyetem rakpart útvonalon, a Fővám téren, a Vámház körúton és a Sóház utcában rendezvények miatt.

Demonstrációt tartanak a Bem József tér–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Lajos utca–Pacsirtamező utca–Vörösvári út–Fehéregyházi út–Kunigunda útja útvonalon.

Motoros felvonulás miatt kell időszakos forgalomkorlátozásra számítani a Jagelló út–Böszörményi út–Nagyenyed utca–Alkotás utca–Vérmező út–Margit körút–Bem József utca–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Lajos utca–Pacsirtamező utca–Árpád híd–Váci út–Dózsa György út–Kerepesi út–Albertirsai út–Élessarok–Jázberényi út–Kozma utca–Sírkert utca–Maglódi út–Sibrik Miklós út–Üllői út–Nagykörút–Margit híd–Margit körút–Krisztina körút–Alkotás utca–Jagelló út útvonalon.