Mégsem Andy Vajnáé a magángép, amivel felesége röptette orvoshoz a macskát a tengerentúlra

"Annyira köszönöm a férjemnek, h magángéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor ha vele utazom" - többek közt ezt a mondatot törölte az ország luxusfelesége a nagy felháborodást kiváltott Instagram-posztjából. Kiderült, hogy a mondatot tényleg nem úgy kell érteni.

A VOMS Blog pár napja járt utána, vajon tényleg a kaszinókirályé-e az a luxusgép, amivel Vajna Tímea ilyen lezserül tudta le az állatorvost.

A végeredmény szerint a Gulfstream IV típusú gépmadár nem Andy Vajna, hanem egy bizonyos Alan Smolinisky tulajdona, aki egy ingatlanbizniszekből 700 millió dolláros vagyont összegazdálkodó amerikai üzletember. Jobban mondva az ő cégéé, a rendkívül hülye nevű It ’s like Waving a flag in the Albert Hall LLC-é.

A blog szerint Smolinisky és Vajna mindketten érintettek voltak egy 2014-es csődeljárási ügyben, ám ezen kívül látszólag nincs bizonyíték arra, hogy ennél szorosabb kapcsolatban állnának egymással.

Ennek ellenére felmerülhet a kérdés: miért adja kölcsön vagy bérbe magánrepülőgépét Andy Vajna feleségének egy amerikai üzletember, és vajon a filmügyi kormánybiztos - amennyiben tényleg ő intézte a dőzsölő állategészségügyi túrát - vajon milyen alapon fogad el ilyen jellegű szívességeket?

A blog által feltárt részletek ITT olvashatók bővebben.

Vajna Tímea inkább törölte a posztjából azt a részt, hogy magángéppel vitte a macskáját

Egész komoly sztori lett abból, hogy Vajna Tímea magángéppel viszi beteg cicáját Los Angelesbe, kegyetlenül a pofánkba tolva a NER-urizálást, ráadásul a magánrepülőknek mostanában erős aurája lett Orbán Viktornak köszönhetően, ugye.Andy Vajna felesége eszmélt is, az eredeti posztban még szerepelt a repülős rész, amit mostanra kitörölt, de a screenshot egy olyan csodálatos dolog, hogy menthetetlenné tesz bizonyos helyzeteket, hiába az utólagos módosítás.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss