Sneider üzent az "Enyveskezűnek": hiába mocskolják a családját, nem fog meghátrálni

Rákosi firkászai süllyedtek idáig. 

Az Origo kedden mocskolódó hangvételű cikkben állította azt, hogy a politikus egyik munkatársával csalja a feleségét. Sneider kedd délutáni Facebook bejegyzésében leszögezi: minden érintett feljelentést fog tenni, "minden magát sajtónak, újságírónak, politikusnak hazudóval szemben, aki rágalmakat terjeszt vagy talál ki."

"Az Enyveskezű szolgáinak médiája ugyanolyan erővel folytatja rágalmait, mint a választások előtt "

- állapítja meg a pártelnök. 

Sneider szerint a karaktergyilkos kampány mögött az áll, hogy

"míg a balliberális oldalt sikerült apró pártok halmazaira szétverni, a szociálisan érzékeny, keresztény és nemzeti elveken nyugvó Jobbik minden támadás ellenére megőrizte erejét, sőt, a Fideszhez húzó elemek távozásával egységesebb, határozottabb lett."

Ez pedig "félelmet kelt a szolgalelkűek körében", akik tudják, hogy "egy egészségesen működő magyar társadalomban nem lesz rájuk szükség".

Ezért szeretnék "hosszú évekre börtönbe juttatni" nagyobbik fiát, és ezért vádolják most házasságtöréssel. 

"Szeretnék elérni, hogy a most még csak egy év két hónapos fiunk jövőbeli lelki nyugalma, fejlődése érdekében és nagyfiaim szabadságáért cserébe hódoljunk be az Enyveskezűnek vagy hagyjuk el szeretett hazánkat."

 - mutat rá Sneider, aki "Rákosi kommunista firkászaihoz" hasonlítja a fideszes propagandistákat. Az ő tevékenységüknek pedig "a legkeményebb diktatúra" lett az eredménye. 

"A Jobbik épp azért hirdette meg a nemzeti ellenállást, hogy megakadályozzuk hazánk újbóli teljes tönkretételét"

 - szögezi le a párt elnöke.