2018. 11. 13. 19:12

Áprilisban jön a Trónok Harca befejező évada

Hivatalosan is bejelentették, amit már korábban is belebegtetett az HBO, hogy 2019 áprilisában kerül képernyőre a Trónok Harca utolsó évada.

Valószínűleg a jövő év legfontosabb tévés eseménye lesz a George R. R. Martin regényei nyomán forgatott fantasy sorozat záró szériája, ahol eldől, hogy Westeros uralkodói képesek-e összefogni a holtak serege ellen, vagy a Vastrónus bűvöletében halál vár mindenkire (ami megjegyzem, nem is állna távol az írótól).

Azt már korábban is tudtuk, hogy az utolsónak tervezett évad 2019-ben jön és 6 másfél órás részből áll majd, amelyeket a legnagyobb titokban forgattak, hiszen a regények történéseit már a korábbi évadban is lehagyta a sorozat, így tényleg senki nem tudja mi lesz a történet vége.

A Jaime Lannistert játszó Nikolaj Coster-Waldau egy interjúban beszélt arról, hogy milyen komolyan veszik a biztonsági intézkedéseket. Annak érdekében, hogy a forgatókönyv se szivároghasson ki minden jelenet felvétele után azok megsemmisítették önmagukat. 

A most, az HBO által közzétett trailerből sem tudunk meg sokkal többet, mivel az a korábbi évadokból összevágott jeleneteket tartalmazza.

Trónok harca - A befejező évad 2019 áprilisában az HBO GO-n

Próbáld ki egy hónapig ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Twitter: https://twitter.com/HBOHU Instagram: https://instagram.com/hbohungary/ Aranyélet: https://www.facebook.com/aranyelet.hbo