A Fidesz bevédte Tarlóst: nem lesz bizottsági meghallgatás az e-jegy-botrányról

Mondjuk a főpolgármester valószínűleg nem ment volna el a meghallgatásra.

Nem támogatja a kormánypárti többség, hogy a költségvetési bizottság napirendre vegye Tarlós István főpolgármester és Dabóczi Kálmán kirúgott BKK-vezérigazgató meghallgatását az elektronikus jegyrendszer körül kialakult botránnyal kapcsolatban - írja az Azonnali.

Csárdi Antal, a bizottság LMP-s alelnöke a portál érdeklődésére közölte: a Fidesz hétfőn levélben jelezte, hogy nem szavazzák meg az ezzel kapcsolatos napirendi pontot.

A portál szerint egyébként sem valószínű, hogy Tarlós elment volna a meghallgatásra. A Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatósága hétfőn így reagált a portál ezzel kapcsolatos kérdésére:

"Tarlós István főpolgármester úr nem országgyűlési képviselő."

Az elektronikus jegyrendszer botrányában szerdán várhatók újabb fejlemények, akkor tart sajtótájékoztatót a témában Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes.

Jobbik: Úgy nem éri anyagi kár a fővárost, ahogy a kormány nem enged be migránsokat

"Ez az állítás annyira állja meg a helyét, mint amikor a szépen kopogtató oltalmazottakat és a kötvényes gazdag migránsokat tízezres nagyságrendben beengedő kormány azt állítja, hogy Magyarországra egyetlen migránst sem enged be"- fejtette ki az ellenzéki városatya, aki szerint a projektre költött "súlyos milliárdok" részben vagy egészben kidobott pénznek minősülnek, "nem beszélve a szerződésbontás okán várható jogviták és pereskedés költségeiről".

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton