2018. 12. 15. 17:36

A politikai gerinctelenség új értelmet nyert: Gyurcsány Ferenc elítélte a rendőri brutalitást

Végre megszólalt a szakpolitikus. 

"Ocsmány katonai junták, aljas diktatúrák erőszak szervezetei engedik meg maguknak azt a brutalitást, amit a magyar rendőrség tett. Az alábbi beszámoló soha nem látott módon enged betekinteni Orbán rendőrségének mocskos világába. Nem marad következmény nélkül."

- írja a 2006-os őszi rendőrterror főfelelőse, volt miniszterelnök, Gergényi Pétert kitüntető, a multinacionális cégek érdekeinek kiszolgálója, a soha el nem számoltatott Gyurcsány Ferenc.

A Fidesz számára örök aduász, hivatkozási alap és a politikai haszonlesés fekete öves főpapja tökéletes ütemérzékkel csúszott rá páros lábbal a fideszes rabszolgatörvény ellen tiltakozók bokájára.

A több mint tíz éve politikai hulla, de a fideszes sminkmesterek által nagyon is élővé maszkírozott Gyurcsány Ferenc bejegyzése nemcsak gyomorforgató és mocskos a részéről, de még óriási tévedés is. Ha valakinek, hát Gyurcsány Ferencnek ezt tudnia kéne, hiszen ezért lehet még mindig a közélet része.

Ugyanis igen, következmények nélkül fog maradni a mostani rendőri brutalitás is. A mindenkori hatalom nem hülye, pontosan jól tudja, hogy kikre kell támaszkodni, különösen akkor, ha saját népével szemben a multinacionális cégek utasítására cselekedve hoz törvényeket. Ahogyan ő tette miniszterelnökként.

Megrovásra felterjesztve

A röszkei káoszban, vagy éppen pár nappal ezelőtt a horvát határ mentén néhány zokniját egy fadarabbal tűz fölött szárító rendőrt nézve gondolkodtam el, vajon mi kell ahhoz, hogy a magyar állam észbe kapjon, és áldozzon már azokra, akik épp biztosítják a számára.az állami szuverenitást és működőképességet. Vagy annak látszatát.

2006 ősze, a szemkilövetések, a kínzások, a jogtalan fogvatartások többsége következmények nélkül maradt: a valódi irányítók és főfelelősök nemcsak élik világukat, de a Fidesz jóvoltából és hasznára a magyar közélet részei maradhattak. Mint Gyurcsány Ferenc. 

Küldetés teljesítve: szombat este a kocsmában a fröccs fölött már nem a minden magyar dolgozót kizsákmányoló rabszolgatörvényről, hanem ellopott szánkókról, nem a kizsigerelt, meglopott, élőhalottá dolgoztatott melósról, hivatalnokról, alkalmazottról, nem a jogtalanul fogvatartott és meghurcolt fiatalokról, hanem ballibekről és Gyurcsány Ferencről szól majd a vita. Tökéletesen felépített rendszer ez, ahol Gyurcsány is megtalálhatja a boldogságát. Mert nélküle nem létezhetne a Fidesz, ő pedig nem létezhetne a Fidesz nélkül.