Végre! Hosszú idő óta először hallatott magáról a kormány kedvenc zöldszervezete

Veszélyben a képviseleti demokrácia!

Testüreg politizálással, elzárkózással lehet egy ország energia politizálását művelni, illetve egy darabig biztosan lehet, csak az ilyen fajta energetikai politizálást nem részvételi demokráciának hívják.
 
A reális zöldek lobbi tevékenységének a lényege, nem más, mint a nemzeti érdekek előtérbe helyezése! Az Egyesült Királyságban, magántársaság választja ki, dönti el, hogy ki lehet atomerőmű, atomerőmű beruházás vezetője, munkatársa. Nálunk a vezetők kiválasztását tárca nélküli miniszter dönti el!
 
A negyedik Orbán kormány gépezetében a kormányzat energiapolitikájának a gondozására négy miniszter kapott mandátumot. A reális zöldek nem találják a bejáratot az energetikai kormányzat gombolyítóihoz.
 
A reális zöldek álláspontja nem egyezik meg Áder János köztársasági elnök úr előrejelzésével, hogy 2030-ban napelemmel és atommal termeljük meg a villanyunkat. Az Államelnök úr szerint a klíma védelmével is, csökkenthető a migráció a klímaváltozás tovább erősíti a migrációs folyamatokat.
 
Szijjártó Péter miniszter szerint világossá kell tennünk, hogy a lakóhelyüket éghajlati okok miatt elhagyó személyek nem menekültek. A genfi egyezmény értelmében ugyanis az minősül menekültnek, akinek a nemzeti, faji, vallási vagy meghatározott társadalmi csoporthoz való tartozása miatt, vagy politikai meggyőződése következtében hazájában üldöztetésnek vagy annak megalapozott veszélyének van kitéve.

(Címlapfotó: Juhos László az ATV stúdiójában)