A Széchenyi Kártya Programot irányító cég vezetője szerint is jobban kéne támogatni a kkv-szektort

Az MTI tudósítása szerint Krisán László, a Széchenyi Kártya Program szakmai koordinálásáért felelős Kavosz Zrt. vezérigazgatója szerint a kis- és középvállalkozói szektornak sokkal több támogatást kellene kapnia az uniós forrásokból.

A hazai vállalkozói közösség számára fontos, hogy ne legyen európai uniós fejlesztési forrásvesztés a 2021-2027-es időszakban - nyilatkozta a cég vezérigazgatója az M1-en.

Szerinte 2021 után még erősebb támogatást kellene kapnia az uniós és a hazai kkv-szektornak egyaránt, a szinten tartást sem tartják jó ötletnek, miután ez a vállalkozói közösség adja a foglalkoztatás gerincét.

A források elosztásánál szem előtt kellene tartani azt is, hogy a vállalkozások hogyan tudnak majd előbbre lépni a kutatás-fejlesztés, az innováció, a digitalizáció területén.

Ebben is hatalmas a magyar KKV-k lemaradása

A magyar kis-, és középvállalkozásoknak (KKV) csupán fele aktív digitálisan, több mint felének honlapja sincs, ezért a szektornak a digitális fejlődéssel együtt mobilra optimalizált weboldal létrehozását javasolták a szakértők a K&H és a Google Magyarország által közösen szervezett ingyenes, Google Digital Workshopon.

sss
2019. Augusztus 23. | 20:45
.
sss
2019. Augusztus 23. | 20:45
.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Nagy Béla Ádám

Friss