Rádőlt a LED-fal a spanyol kéziválogatott két tagjára a vébén, Sterbik Árpádot hívták be

A 39 éves játékosra azért van szüksége a csapatnak, mert Rodrigo Corrales a pénteki edzésen - Aitor Arinóhoz hasonlóan - megsérült, amikor a kölni csarnokban a pályára dőltek az elektronikus reklámtáblák. A Barcelona balszélsője csak könnyebben sérült meg, a Paris Saint-Germain kapusát viszont nem engedték ki a kórházból, mert térdfájdalmai további vizsgálatokat igényelnek.

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) közleménye szerint felvették a kapcsolatot a reklámtáblák forgalmazójával, annak érdekében, hogy ilyesmi még egyszer ne történhessen meg. Az IHF elnöke, Hasszan Musztafa és a német szövetség elnöke, Andreas Michelmann meglátogatta a spanyol válogatottat, hogy találkozzon az érintettekkel, valamint a küldöttség vezetőivel és a szakmai stábbal.

A világbajnokságon minden csapatnak három cserelehetősége van, de a történtek miatt az IHF adott egy újabbat a spanyoloknak. A spanyol szövetség honlapjának beszámolója szerint Jordi Ribera szövetségi kapitány éjfél után hívta fel Sterbik Árpádot, aki szombaton dél körül érkezett Kölnbe.

(Fotó: Twitter)