Fura helyzet: most a TV2 dolgozóit kell nyugtatni

De azért valószínűleg a hazugság folytatódhat. 

De azért annyira nem kell félniük, Andy Vajna halála után is maradhatnak a NER-ben, és minden bizonnyal a Tények című műsorukban sem közelíteniük jobban a valósághoz.

Politikatörténeti Guinness-rekord: ennyi sajtópert még senki sem nyert 10 nap alatt, mint a Jobbik

"Bebizonyosodott, hogy a gyűlölet pártja, a Fidesz, 2008 óta az összes kampányában tudatosan mások bemocskolására, az emberek szembefordítására és hazug ellenségképek gyártására törekedett" - hangsúlyozta az ellenzéki képviselő, a George Birnbaum - a 2017-ben elhunyt, a korábban a Fidesz kampánytanácsadójaként tevékenykedő Arthur Finkelstein egykori üzlettársa - által a svájci Magazin című lapnak adott interjújára utalva.

Mindezt erősíti Dirk Gerkens vezérigazgató kötlevele - amely a Népszavánál is landolt -, melyben mindenkit megnyugtat, a TV2 Csoport napi működése a továbbiakban is zavartalanul folyik tovább.

Az még kérdéses, hogy ki lesz az új tulajdonos. Arról ugyan már korábban lehetett hallanai, hogy Orbán Viktor nem elégedett a Vajna-féle TV2 teljesítményeivel, ennek ellenére sem kellett beadni a filmügyi biztosnak a javait (TV2, Rádió 1)a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) fantázianevű állampárti médiaholdingba. Állítólag csak azért, mert egy másik oligarcha vette volna azt meg, és már zajlott a háttérben a tulajdonosváltás.