Sneider: "A miniszterelnök szolgáinak kényszeres hazugságait bíróság útján igyekszem gyógyítani"

A cikkek íróit és leközlőit bírósági tárgyaláson várja. 

"Lipótmező felszámolása súlyos következményekkel járt a politika világára nézve. Ilyen helyeken vizsgálták a lépten-nyomon hazudozó emberek pszichéjét. Ma már nincs lehetőség a szakszerű gyógyításukra, ezért amíg nem kerül kormányzati pozícióba a Jobbik és nem állítjuk helyre a pszichiátriai kezelést, a miniszterelnök szolgáinak kényszeres hazugságait bíróság útján igyekszem gyógyítani"

- fogalamzott a politikus. Szerinte egy anderseni mesét terjeszt rendkívül durva hazugságokkal teletűzdelve a propagandasajtó.

"A cikkek íróit és leközlőit bírósági tárgyaláson várom.  A Fidesz kétségbeesett, hiszen pontosan látják, hogy az ellenzéki pártok erősödtek, és a társadalom többségével együtt készek lebontani Orbán diktatúráját, valamint elszámoltatni a hazug, tolvaj rezsimet"

- szögezte le.

Sneider Tamás: felelni fognak azok is, akik készítették és kiadták a lagzis videót

Mivel a lagzi egyetlen résztvevője sem járult hozzá ahhoz, hogy bármilyen képi anyag megjelenjen az eseményről a sajtóban, ezért személyiségi jogi pert indítanak minden egyes sajtóorgánummal szemben, ami leadta az ominózus megvágott felvételrészleteket - reagált lapunknak Sneider Tamás arra, hogy először a HírTV, később a többi kormánypárti médiatermék is lehozott egy a feleségét kompromittáló felvételt.