Rágalominfó - „Nem asszisztálunk reagálásunkkal az ilyen aljasságokhoz”

Díjátadóval kezdődött az év első jobbikos Rágalominfója. Tavaly decemberben jelentette be az ellenzéki párt, hogy létrehozta az Arany Pinokkió-díjat az olyan fideszes médiumoknak és újságíróknak, akik hazug kormánypropagandát folytatnak.

Az akkori bejelentés szerint a legtöbb hazug cikkért járó díjat a kormánypárti Magyar Idők újságírója, Gabay Dorka nyerte el, aki azonban a decemberi Rágalominfón nem volt jelen, így nem tudták neki azt átadni. Ezt most Szilágyi György, a Jobbik szóvivője pótolta.

„További jó munkát kívánok a Jobbik lejáratásához” - adta át Szilágyi az Arany Pinokkió-díjat a januári Rágalominfón megjelenő Gabay Dorkának.

A kormánypárti sajtótermékek újságírói a Sneider Tamás esküvőjén készült videorészletek kapcsán tettek fel kérdéseket (aki szeretné megnézni az ötvenszer feltett kérdésekre adott válaszokat, az ITT megteheti).

„Mi senki esküvőjét, lagziját nem kívánjuk kommentálni, tiszteletben tartjuk a magánéletet, és ezt kérjük a fideszes médiától is. Úgy gondoljuk, hogy csak a gyáva diktatúrákra jellemző, ahogy a Fidesz, különböző fideszes szatellitszervezetek, pártok és a lakájmédia az emberek belső magánügyeit, szenzitív, intim személyes adatait teregetik ki, amelyekhez illegálisan, spicliskedve vagy pénzért jutnak hozzá. A Jobbik ezt a mocskos mentalitást szeretné felszámolni, és nem asszisztálunk reagálásunkkal az ilyen aljasságokhoz”

- jelentette ki Szilágyi György, aki azonban kénytelen volt újra és újra ugyanazokra a kormánypropaganda által megfogalmazott kérdésekre válaszolni.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".