Fidesz: Soros György

A kormánypártnak mindenről a milliárdos jut az eszébe. Ez már szerelem.

Már az MTI tudósításából is átjön, Deutsch Tamás nem egyszerűen végrehajt, hanem magas színvonalon ALKOT. Más igével nem lehetne leírni azt, ami. Deutsch Tamás egy művész, műve pedig örökké itt marad köztünk. Nem lehet nem megosztani önökkel, merüljenek el a magyarok millióit rettegésben tartó Soros Görgyben és sötét, gonosz ármánykodásaiban.

A sajtótájékoztató támáját egy holland politikus adta, akinek viszont túl bonyolult a neve ahhoz, hogy rettegésben lehessen tartani az arra vágyókat.

Deutsch Tamás következik

Soros György embere az európai szocialisták európai parlamenti listavezetője, a holland Frans Timmermans. A holland politikus markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall, és bevallottan Soros György egyik bizalmasa - közölte.
    
Timmermans a bizottságának többi tagjához és elnökéhez képest is feltűnően sokat egyeztet személyesen Soros Györggyel és a hálózatába tartozó szervezetekkel, azok lobbistáival - mondta Deutsch Tamás.
    
Annak ellenére, hogy Soros György nem politikus, hanem egy unión kívüli állam polgára, tőzsdespekuláns, a bizottság mégis vele, vagy lobbistáival 64-szer találkozott az elmúlt időszakban - tette hozzá.
    
Frans Timmermans is Soros György tervének megvalósítója, a kvóta alapú betelepítésről szóló javaslat is az ő nevéhez fűződik, egy másik bizottsági javaslatával pedig legalizálta volna az illegális bevándorlást - közölte Deutsch Tamás.
    
Deutsch Tamás szerint "Soros György kampánya" egyre erősödik azért, hogy Frans Timmermans és a hozzá hasonló bevándorláspárti erők kerüljenek többségbe, így fel tudják gyorsítani Európa migránsokkal való elárasztását.    
    
Soros György az európai szocialistákat már elfoglalta, de a magyaroknak módjuk van saját bevándorlásellenes álláspontjuk kifejezésére - mondta, megjegyezve: a választás fő kérdése a migráció lesz.