Szájer: a magyar sajtóviszonyok sokkal demokratikusabbak, mint sok nyugati országban

A kormánypárti Magyar Időknek adott interjút Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője. Csupán két kijelentésére hívnánk fel olvasóink figyelmét.

Szájer szerint az Európai Bizottság alelnökének az az állítása túlzás vagy „vágyvezérelt baloldali tévképzet”, hogy hatalmasak lettek volna a rabszolgatörvény elleni tüntetések,

„hiszen azokon már szinte csak az ellenzéki pártaktivisták vesznek részt, az emberek nagy része ugyanis egyetért azzal, hogy maguk dönthessék el, mennyit túlórázzanak, vagy éppenséggel taszítja őket, hogy a pártpolitika ráült egy munkaszervezési kérdésre és valótlanságokat terjeszt.”

A magyar médiaviszonyokról úgy fogalmazott:

„A sajtószabadság állítólagos sérelmének hangoztatásával szemben kiegyensúlyozott a helyzet ezen a téren is, és Nyugat-Európával ellentétben nálunk nincsen cenzúra, amit az is bizonyít, hogy a bevándorlással kapcsolatos kérdéseket nyíltan meg lehet vitatni, nem úgy, mint mondjuk Németországban. A kormány Magyarországon konzultációkat tart ezekben a kérdésekben. Ebből a szempontból a magyar sajtóviszonyok sokkal demokratikusabbak, mint sok, tőlünk nyugatra fekvő országban.”

Röviden: az emberek többsége egyetért a plusz túlórázással, a magyar sajtóviszonyok sokkal demokratikusabbak, mint sok nyugati országban.

sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Eszes Ádám

Friss

sss
2019. június 25. | 17:59
Az elnök szerint pártja nem dughatja homokba a fejét.
sss
2019. június 25. | 11:28
Tíz- és százmilliós profitot zsebelhetett be a Fidesz-közeliként elkönyvelt zenészek közül Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán is.
sss
2019. június 25. | 11:13
A miniszter szerint a kormánynak nem érdeke az a lejáratás, amit egyébként a kormánymédia indított el.
sss
2019. június 25. | 10:06
A kaszinókoncessziók kiváltságos birtokosai minden eddiginél nagyobb, 4,6 milliárd forintos ajándékot kaptak a kormánytól.