Felkészülni! Az Orbán-kormány ismét riogatni fog minket a bevándorlókkal

A kormány tájékoztató akciót indít a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről - közölte a kormányszóvivő pénteken Budapesten újságírókkal.

Hollik István szóvivő szerint minden magyar embernek joga van tudni, melyek azok a javaslatok, amelyek alapjaiban veszélyeztetik Magyarország biztonságát, ezért a kormány tájékoztató akciót indít a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről.

Az MTI beszámolója szerint a fideszes politikus azt is közölte újságírókkal valahol Budapesten, hogy az újabb bevándorlás-ellenes kampány az eddigiekhez hasonló elemekből fog állni, és a napokban induló akcióval minden magyar állampolgárt el akarnak érni.

Hollik úgy látja, az akcióra azért van szükség, mert miközben a magyar emberek már sokféleképpen kifejezték, hogy nem kérnek a migrációból, Brüsszelben még mindig erőltetik az ezt támogató terveket. Bár ebben az esetben célszerűbb lenne a brüsszelieket zaklatni az újabb kampányukkal.

Az újabb kormánypropaganda anyagi hátterére sajnos nem kérdeztek rá azok az újságírók, akik közölte a hírt a kormánypárti politikus.

(Címlap- és borítókép: két korábbi bevándorlás-ellenes kampány egymás mellett - fotó: Alfahír)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Balogh Gábor

Friss