„Tiszteletet ne várjanak tőlem azok a kormánypártiak, akik nem tisztelik a saját nemzetüket”

Hétfőtől parlament - Jakab Péter újra szót kap.

A parlament a héten már megkezdte a működését, nemzetbiztonsági kockázattá nyilvánította a Fidesz az LMP-s Demeter Mártát, majd a sajtója egy rendkívül ocsmány, már-már vonagábori időket megidéző támadást indított a politikus ellen. Meddig mehet el a hatalom?

Ameddig a rezsim fel nem falja saját magát. Amikor nem lesz mit lopni, a tolvajok egymást fogják nemzetbiztonsági kockázatnak nyilvánítani. Addig meg teljes erővel támadnak az ellenzékre. Szégyen, hogy Orbán médiája a legfelsőbb katonai vezetés asszisztálásával taposhat bele egy ember gyászába csak azért, hogy lejárassák. Azok az országok, ahol a honvédséget a törvényhozásban gerinces emberek helyett gerinctelenek képviselik, ott nemzetbiztonságról nem lehet beszélni. Kérdés, hogy az ilyenek a karaktergyilkosságon túl képesek lennének-e mást is megtenni Orbán kedvéért.

Kövér László és a trónfosztó

A Költségvetési bizottság ülésére viszont már nem mentek el a kormánypárti politikusok. Szerintük politikai hisztériakeltés az otthonápolók helyzetével foglalkozni.

Mondják ezt azok, akik évek óta mást sem csinálnak, mint Soros miatt hisztiznek. Ha szerintük az otthonápolók anyagi helyzetének rendezése politikai hiszti, akkor a fideszes képviselők dolgozzanak annyit és éljenek meg annyiból, mint az, aki a beteg hozzátartozóját gondozza 24 órában vállalva a szegénységet. Utána meglátjuk, ki fog hisztizni.

 
Semjén Zsolt, a kereszténydemokrata rajongó

Hétfőn kezdődik a tavaszi szezon, milyen lesz visszaülni a székbe?

Azt már tudom, hogy Orbánéba drága. Az országnak viszont még drágább, ha ő ül benne, ezért meg fogjuk fosztani őfelségét ettől a tróntól, hogy visszaadhassuk a hatalmat a népnek. Akármelyik parlamenti székben is fogok ülni a tavaszi ülésszakban, tiszteletet ne várjanak tőlem azok a kormánypártiak, akik nem tisztelik a saját nemzetüket. Bár hozzáteszem, hogy az igazság kimondása nem tiszteletlenség, csak a hazugok érzik annak.

Volt már plusz egy kérdés, amikor Bayer Zsolt ivadéknak nevezte az Ön gyermekeit. Most az Echo TV jákobozó újságírói érdemelték ki ezt a kitüntetést, de legalább őket kirúgták. Mit gondol, miért küldték el őket?

Azért mert miközben a Fidesz bőszen antiszemitázza a Jobbikot, kiderült hogy valójában ők azok. Az egyik kirúgott újságíró például – aki most egy másik fideszes médiánál dolgozik – még aznap le hülye zsidózott. Sajátos munkamegosztás alakult ki az egykor szebb napokat látott, mára viszont morálisan teljesen lezüllesztett polgári oldalon: Orbán nácizik, a propagandistái meg zsidóznak. Magyarországnak viszont egyikre sincs szüksége.

Emlékeznek még, hogy miről nem hallhatott Kövér László? KATTINTSON IDE!