Oroszlánokat tartott a kertjében, nyilván nem volt jó ötlet

Egy férfi a kelet-csehországi Zdechov faluban oroszlánokat tartott családi háza hátsó kertjében, pároztatási céllal. A cseh törvények viszont annyira borzalmasan logikátlan módon rendelkeznek az ilyen esetekről, hogy bár ketreces tartásra nem volt engedélye, a pároztatás is illegálisan zajlott, meg amúgy is, OROSZLÁNOKAT tartott a KERTJÉBEN, nem vehették el tőle az állatokat, mert nem bizonyosodott be, hogy kegyetlenül bánt velük.

Végül az egyik oroszlán a ketrecben halálra sebezte a férfit, a kiérkező rendőrök lelőtték mindkét állatot, hogy hozzáférjenek a férfi testéhez. Azt mondjuk nem értjük, hogy miért nem használtak altatólövedéket éleslőszer helyett és adták át az állatokat kompetens intézménynek, például egy állatkertnek?

(BBC)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

sss
2019. december 12. | 10:22
1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.