Az egri önkormányzat a saját sajtósát díjazta a Szabad Sajtó Napja alkalmából

Az egriugyek.hu számolt be arról, hogy a Szabad Sajtó Napja alkalmából (március 15.) az önkormányzat által kiosztott „Mészáros György Díjat” az önkormányzat sajtósa, Zentai László kapta. Tehát, az egri önkormányzat kitünteti az egri önkormányzat sajtósát mert "a szabad sajtóban magas színvonalon tesz eleget hivatásának, rendszeresen, következetesen, pontosan és hitelesen tárja a nagyközönség elé az Egerrel, a város hétköznapi életével, hazai és nemzetközi sikereivel, eredményeivel kapcsolatos információkat".

Mirkóczki Ádám közös ellenzéki támogatással, független jelöltként indul az egri polgármesterségért

Az Egri Ügyek információi szerint Mirkóczki Ádám az idei önkormányzati választásokon elindul Eger polgármesteri székéért. A politikus ugyan Jobbik-tag és a párt országgyűlési képviselője, de nem pártszínekben áll rajthoz.Mirkóczki hivatalosan egy szerda délutáni sajtótájékoztatón jelentheti be indulását az Egységben a Városért Egyesület jelöltjeként, az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum támogatásával.

(Címlap- és borítókép: A XX. Végvári vigasságok háromnapos történelmi fesztivál ostromjátéka Egerben.  MTI Fotó: Komka Péter)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.