Az év legnagyobb áprilisi tréfáját sütötte el az Aryát játszó Maisie Williams (VIDEÓVAL!)

Az év legnagyobb áprilisi tréfáját sütötte el az Aryát játszó Maisie Williams (VIDEÓVAL!)

Az HBO pedig egy új teasert is kiadott a Trónok harca nyolcadik évadához.

Április 1-jén a Trónok harca című sorozatban Arya Starkot játszó Maisie Williams volt a Tonight Show vendége. Ugyanis két hét múlva, április 14-én (magyar idő szerint 15-én hajnalban) kerül adásba a George R. R. Martin könyvsorozatából készült széria utolsó évadának első epizódja.

A talk show-ban ennek megfelelően Jimmy Fallon erről kérdezte a 21 éves színésznőt, aki persze nem akart részleteket elárulni a befejező évadból. Ám a műsorvezető kérdésére (a videón 1:55-nél) elkottyintja:

Arya a második epizódban meghal.
!(youtube-video://vw2SaHkGfss)

A szemmel láthatóan szerződésszegésnek minősülő spoilert Maisie persze hiába próbálja meg nem történtté tenni, még meg is kérdezi: élő adásban van-e? Végül kétségbeesetten kiszalad a stúdióból.

Ezt követően a meglepett Jimmy Fallon zavartan a függönyhöz ment, ahol Maisie Williams várakozott, majd előugorva együtt kiáltották a kamerába:

Április bolondja!!!

A sorozatot készítő HBO egy újabb, egyperces előzetest is közzétett a záró évadból. Ez már korántsem olyan vicces, mint a Tonight Show fenti jelenete. A kiajánló alapján úgy tűnik, Deres, a Starkok birodalmának központja egy elég kemény ostrom után teljesen elnéptelenedik. Ráadásul számos kulcsszereplő által használt/viselt tárgy is gazdátlanul hever a kihalt városban.

Így a Segítő jelvényét, melyet Tyrion viselt, Brandon Stark kerekes székét és Jaime aranykezét is lassan befedi a közelgő tél hóleple.
!(youtube-video://xMZF-VLYHSA)

 

Látványos előzetest kapott a Trónok Harca utolsó évada | Alfahír

A sorozat alkotópárosa, D. B. Weiss és David Benioff várhatóan egy minden eddiginél látványosabb búcsút készítenek majd George R. R. Martin regényfolyamából - A tűz és jég dala alapján - készült széria lezárására.