Nyáron meneszthetik Dárdai Pált a Hertha éléről

.
Zsinórban ötödik vereség után veszélyben Dárdai állása

Sorozatban ötödik vereség után veszélybe került Dárdai Pál állása a német Bundesligában szereplő Hertha együttesénél. Ám Eey újabb vereség esetén még az is lehetséges, hogy a vezetőség nem vár a nyári szezonig. 

Az együttest 2015 óta irányítja a korábbi magyar szövetségi kapitány, és az eddigi 3 jól sikerült szezon után, most gödörben van a berlini klub. A Hoffenheim ellen elszenvedett 2 gólos - zsinórban ötödik - vereség után a jövőjéről nyilatkozott.

Kényszerből választottunk ilyen futballfilozófiát, a jelenlegi helyzetet el kell fogadnunk. Amúgy mindig is azt vallottam, ha én vagyok az, aki megállítja, vagy blokkolja a fejlődést, mondják meg nekem. Jó a kommunikációnk a menedzserrel és az elnökkel is, meglátjuk, merre vezet az utunk.

Német lapértesülések szerint Dárdai rossz viszonyban van a klub sportigazgatójával, Michael Preetz-el. A sportigazgató már az utódot keresi a berlini csapatnál, amely jelenleg 11. helyen áll a Bundesligában. A csapat jelenleg messze a kieső helytől, de a hőn áhított Európa-Liga szerepléstől is. 

Ha még több sporthírre vagy kíváncsi, kövesd az Alfahír tematikus oldalát

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Kvárik Anita

Friss