„Orbán Viktor nem megoldani akarja a migránskérdést, hanem meg akar élni belőle”

Jakab Péter

Jakab Pétert a választási törvény miatt kötelesek voltak beengedni a köztévébe egy interjú erejéig kedd este, ahol a jobbikos politikus közölte:

egyébként nem szívesen jön ide, mert ordító baromságokat hazudnak róla.

A Jobbik frakcióvezető-helyettesét a köztévében rögtön azzal támadták, hogy a párt nem adott ki közleményt a holokauszt magyarországi emléknapjával kapcsolatban, ami erős indítás volt, nyilván megint az antiszemita kártyát akarták előhúzni a legnagyobb ellenzéki párttal szemben.

Jakab válaszul inkább arra emlékeztetett, hogy ugyan fontos a múlt kérdéseinek tisztázása, de ma is zajlik egy modern kori népirtás azzal, hogy egy háttértanulmány szerint évente 24 ezer ember hal meg azért Magyarországon, mert nem fér hozzá megfelelő egészségügyi ellátáshoz.

A jobbikos politikus azon túl, hogy emlékeztette folyamatos hazugságaira a köztévét, az Európai Unió kapcsán is kifejtette, hogy a magyar bérek felzárkóztatásának érdekét kell szem előtt tartani Brüsszelben, hiszen hazánk az EU második legszegényebb országa. Szó esett a bevándorlásról is: jelenleg országszerte több ezer keleti vendégmunkásnak készítik elő a helyet Magyarországon, mert ők a magyaroknál olcsóbban foglalkoztathatók.

Orbán Viktor nem megoldani akarja a migránskérdést, hanem meg akar élni belőle – fogalmazott Jakab Péter:

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.