"A torkod banja, ha beteszed a labad ide meg egyszer"

"A torkod banja, ha beteszed a labad ide meg egyszer"

Életveszélyesen megfenyegették Stummer Jánost, a Jobbik alelnökét. A politikus szerint nagy valószínűséggel Kecskemétről érkezett a jelzés.

Stummer megmutatta portálunknak is a levelet, amiben mindössze annyi állt:

"Meg egyszer meglatunk Kecskemeten megkeserulod. A torkod banja, ha beteszed a labad ide meg egyszer"

Portálunk érdeklődésére a képviselő úgy vélekedett:

"Egyértelmű, hogy ez a válasz a magyar kvótára, arra, hogy a múlt héten lelepleztük: Kecskeméten is állami pénzből építenek 300 fős migráns-szállást"

A politikus feltette a kérdést: a fideszes polgármester még a múlt héten azzal vádolt meg, hogy súlyosan sértjük a város gazdasági érdekeit. Vagy bizonyos üzleti körökét, akik ezresével hozzák be az országba a vendégmunkásokat?

"Most szintet léptek, már nyíltan fenyegetnek. Innen üzenem a Fidesz háta mögé bújtatott összes bűnözőnek: Nem hátrálunk! Nem hagyjuk, hogy bevándorlóországot csináljanak a hazánkból!"

Mint ismert, a politikus két héttel ezelőtt Kecskeméten tartott sajtótájékoztatót, ahol felhívta a figyelmet arra, hogy csak a városban több mint 300 vendégmunkásnak építenek munkásszállót. Stummer március elején szintén Kecskeméten, akkor a Mercedes gyár előtt tartott sajtótájékoztatót, azt a gyár biztonsági őrei próbálták megzavarni.