Hajléktalannak tartja a Hír Tv Deutsch Tamást?

.

Szilágyi György hajléktalannak nevezte a Fidesz EP-képviselőjét - írja a Hirtv.hu.

A jobbikos országgyűlési képviselő az Echo Tv Hír Tv riporternőjének adott válaszában úgy fogalmazott, hogy 

"elég nevetséges úgy gondolom az, hogy Magyarországon törvényekkel üldözik a hajléktalanokat, és mondjuk a Fidesz egyik vezető EP-képviselője pontosan úgy néz ki, mint egy hajléktalan."

Ebből a mondatból aztán a Hír Tv egyből azt szűrte le, hogy egészen biztosan Deutsch Tamásról lehet szó. Ám sem a mondatban, sem a szövegkörnyezetében nem utalt a Jobbik politikusa a Fidesz egykori, ifjúsági és sportminiszterére. Természetesen a kormánypárti média egyből párhuzamba állította Szilágyi kijelentését Bangóné patkányozásával, de Bayer Zsolt elhíresült kijelentéseit valamiért azonban nem vette górcső alá a Hír Tv. 

.

Szilágyi sajtótájékoztatója után az Origo is futott egy fake news kört. Ugyanis a magát hírportálnak nevező oldal szerint Szilágyi György egyetért Ujhelyi István azon mondatával, hogy

az MSZP-Párbeszédre azok szavazzanak, akik kerítésmentes EU-ra vágynak.

Az Origo a jobbikos politikus azon kijelentését mosta össze, amely szerint a Jobbik hajlandó

bármely politikai erővel együttműködni olyan ügyekben, amelyek Magyarország érdekét szolgálják.

Ám kerítésbontásról egy szó sem esett. Sem a kérdésben, sem pedig a válaszban. Tehát, ezek szerint az Origo úgy véli, hogy Magyarország érdekeit a déli határkerítés elbontása szolgálná. Más verzió aligha juthat eszünkbe, ugyanis azt még véletlenül sem feltételezhetjük, hogy az Origo esetleg hazugsággal akarta befolyásolni, a még megmaradt olvasóit. 

A korrupció megszüntetése és a bérek felzárkóztatása a legfontosabb | Alfahír

A Jobbik frakcióvezető-helyettese, Szilágyi György szerint a kormánynak mihamarabb választ kell adnia, hogy miből fizette ki Orbán Viktor a több millió forint értékű magánrepülős utazásait, miközben a vagyonnyilatkozata szerint nem engedhetne meg ilyen utazásokat. A Jobbik egy másik kérdésben is választ vár, hogy született-e kormánymegállapodás arról, hogy a Budapest-Belgrád vasútvonal építéséhez több tízezer kínai vendégmunkás érkezik Magyarországra.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Tari Tamás

Friss

Van ugyanis mit megtéríteniük az országnak. Vélemény.
Olyan súlyos az utasok helyzete, hogy azonnal ki kellene kötniük.