Michelisz Hollandiában is dobogóra állhatott

Michelisz
Facebook / Michelisz Norbert

Michelisz Norbertnek nehezen indult a hétvége Zandvoortban: az első futamon egy rajtnál történő koccanás és lassú defekt után folyamatosan lassult az autója, ezért kiállni kényszerült. A második futamon már erős pontszerző helyen, a 7. pozícióban ért célba.

A harmadik versenynek Yvan Muller büntetése után a harmadik rajtkockából vághatott neki, csapattársa, Augusto Farfus gyorsabban reagált a piros lámpák kialvására, lerajtolta a magyar pilótát. Az utolsó körben, vélhetően a csapat utasítása után, elengedte a brazil versenyző Micheliszt, aki az összetettben sokkal kedvezőbb pozíciót foglal el.

A futam a Björk-Ehrlacher csapatutasításos bohóckodásról marad emlékezetes: Björk lerajtolta Ehrlachert, a boxfalról viszont érkezett az üzenet: cseréljenek helyet. Ez teljesen érthetetlen volt, Björk jobban áll a pontversenyben. Néhány körrel később aztán teljesen hülyét csinált magából a Lynk & Co csapatvezetése, amikor már Ehrlachernek szóltak, hogy mégiscsak adja vissza a pozíciót a svédnek, újra helyet cseréltek az élen, és Björké lett a győzelem. 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

A miniszterelnök már elfelejtette a kis "kopogtatóit".