Puzsér párttámogatás nélkül folytatja a kampányt

Puzsér párttámogatás nélkül folytatja a kampányt

Puzsér Róbert nevében adott ki közleményt a Sétáló Budapest-program csapata, miután Puzsér Róbert bejelentette, hogy nem indul az előválasztáson, majd ennek hatására az LMP kihátrált mögüle, a kritikus úgy döntött, hogy megköszöni a Jobbik támogatását és pártok nélkül folytatja a kampányt.

Puzsér megérti az LMP döntését 

és remélem, képesek lesznek úrrá lenni a szervezeti és ideológiai válságukon, mert Magyarországnak jelenleg sem baloldali, sem zöld pártja nincs, holott bármelyikre illetve mindkettőre nagy szüksége volna.

Puzsért eredetileg a Jobbik és az LMP támogatta, a továbbiakban viszont pártok nélkül folytatja:

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem a Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatását. További sikeres előrelépést kívánok nekik a politikai közép felé vezető úton, mert Magyarországnak szüksége van egy mérsékelt, konzervatív pártra.

A főpolgármester-jelölt arról is írt, hogy tudomásul veszi, az ellenzék vezető ereje jelenleg a Demokratikus Koalíció,

az én válaszom azonban a végzetesen rossz kérdésre, mely szerint "Orbán vagy Gyurcsány?", továbbra is az, hogy egyik sem.

Puzsér nem lesz olyan ellenzéki politika részese, melyet Gyurcsány Ferenc vezet, ezután kijelenti, hogy

párttámogatás nélkül folytatom kampányomat a Budapestet huszadik században tartó elvtársi-nertársi pártmaffia ellen.

A közlemény egy meglehetősen szomorú jövőképpel zárul:

A magyar politika a ránk váró években még aljasabb és még primitívebb módon egyszerűsödik majd le a fideSS-bérenc vs. sorosista hazaáruló dilemmájára. Jól látszik, hogy a zöld, élhető, európai Budapest programja a jövőben még kevésbé lesz vonzó és érdekes, ugyanakkor hinni akarom, hogy szükség van polgári középre, szükség van a szekértáborok közt egy olyan közegre, melyet nem a zsákmány és a gyűlölet szervez. Továbbra is azért tevékenykedem, hogy ez egy nap megvalósuljon.

A balliberális oldalon úgy akarnak nyerni, hogy elvesztik Budapestet

Napi jegyzet - A történet ismerős, sőt már szokványos Budapesten. Az őszi önkormányzati választás előtt a főpolgármesteri székben Tarlós István elégedett mosollyal malmozik, miközben a baloldal és a liberálisok érdekharcai elszabotálják az ellenzéki jelöltállítást. Annyira magának akarja mindenki Budapestet, hogy nem restek elárulni, eltaposni és az utolsó pillanatig gyilkolni egymást vagy bárkit, aki belép az arénájukba.