Lázár Jánost indítaná Fidesz Hódmezővásárhelyen ősszel

""
Lázár János

A kormánypárti kötődésű Promenádnak adott interjúban jelentette be a Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke, hogy Lázár Jánost kérik fel polgármesterjelöltnek.

Havasi Katalin a portálnak a jelölést azzal indokolta, hogy a tagság és a támogatók is úgy gondolják, hogy az egykori miniszter a legalkalmasabb arra, hogy a várost vezesse. 

Lázár János aki a térség országgyűlési képviselője, egyelőre nem válaszolt a felkérésre. Korábban egyébként már vezette a megyei jogú várost 2002. október 20. és 2012. június 2. között.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.