Újabb távozó a Mi Hazánkból

Újabb távozó a Mi Hazánkból

Frissítés:

Sikos Zsolt Facebook-posztban cáfolja, hogy kilépett volna a Mi Hazánk Mozgalomból:

 
 
Árgyelán János, a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatója lapunk felé jelezte: sem Sikos Zsolt, sem Bartha Barna nem lépett ki.
 
Korábban írtuk:
 
Két újabb Veszprém megyei vezető lépett ki a Mi Hazánk Mozgalomból: Sikos Zsolt, az ajkai, valamint Kiss Tamás, a balatonfüredi szervezet vezetője lépett ki a pártból – írja megerősített információk alapján a Népszava. Kiss a lapnak kilépése okairól nem akart nyilatkozni, mondván, „a kérdés nagyon összetett”.

A párt Veszprém megyei szervezeteiből nemrég lépett ki Ferenczi Gábor, Devecser polgármestere, valamint Orbán Imre, a Veszprém megyei közgyűlés képviselője is. Velük egy időben távozott Bartha Barna ceglédi vezető is.

Kilépési hullám: országos alelnök és két területi vezető is kilépett a Mi Hazánkból | Alfahír

A hétvégén egyszerre három, meghatározónak számító politikus, illetve területi vezető lépett ki a Mi Hazánk Mozgalomból.

Nem sokkal később Szabó Ákos, a párt ifjúsági szervezetének egyik alapítója közölte,

pártoskodó, acsarkodó, bizalmatlan vezetői közeg

alakult ki a pártban, ami miatt ő is bejelentette kilépését.

Folytatódnak a kilépések a Mi Hazánk Mozgalomból | Alfahír

Szabó Ákos, a párt nagykátai polgármesterjelöltje, a Mi Hazánk Ifjai alapítója egy Facebook-posztban közölte, hogy lemondott minden tisztségéről mind a mozgalomban, mind pedig az ifjúsági szervezetben, és egyben ki is lépett a Mi Hazánkból. Mint írta,