Kis híján megerőszakolták a 18 éves lányt Albertirsán

""
Boros Adrienn

Egy tizenötfős társaság tagjai támadtak rá egy lányra és barátjára Albertirsán, egy kocsma előtt. Összeverték őket, de sokkal nagyobb baj is történhetett volna, ha páran nem próbálják meg leállítani a hangadókat. A lány bűne annyi volt, hogy visszautasította a kifejezetten rossz hírben álló támadók közeledését.

Adrienn barátjával és a fiú két ismerősével ment be a házuk közelében található kocsmába még június végén. A helyiségben egy nagyobb, 15 fős társaság tartózkodott. A lány látásból ismerte a társaság tagjait, akiket a helyiek szerint a környék többi italméréséből korábban már kitiltottak.

Ebben a kocsmában kezdték el fogdosni a fiatal lányt a támadók

Akkor érezték, hogy el kell indulniuk, amikor a társaság több tagja elkezdte fogdosni a lányt és obszcén ajánlatok kíséretében mentek utána a vécére. Barátjával már épp indultak, de a csapat "keménymagja" kint sem hagyta abba a zaklatást: Adriennt megpróbálták áttolni a kocsma melletti bokros területre, miközben a nadrágját leszaggatták róla.

"Belémrakják még ma éjjel a cigánygyereket, elmesélték, hogy nekik mekkora van."

A bokros terület

Adrienn szerint akkor ütöttek először, amikor a barátja odaszólt a társaságnak, hogy hagyják békén a barátnőjét. Először a fiút, majd a védelmére kelő lányt is ütni kezdték - elmondása szerint összesen tízen ütlegelték őket. Nagyobb baj valószínűleg csak azért nem történt, mert a lány sikítani kezdett és a társaság több tagjában is megszólalt a lelkiismeret. 

"Arra keltem fel, hogy a lányom ébresztett és tiszta vér volt az arca."

- ezt már a lány édesapja mondta az estéről. Zoltán a fiatalokat azonnal a kórházba vitte: a látlelet szerint mind a ketten megúszták nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel a brutális támadást. Az édesapa a csapat több tagját is ismerte. A hangadókat az eset óta nem látta a városban, de az nagyon jól esett neki, hogy a helyi romák közül többen melléjük álltak. 

"A környékbeli falvakból is megkerestek romák, személyesen és üzenetben is biztosítottak együttérzésükről és segítségüket ajánlották."

Az édesapa azt még nem tudja, hogy hogyan tudná újra nyugodt szívvel kiengedni lányát az utcára, miközben bármikor találkozhat ugyanezzel a társasággal.

Albertirsának ez a része egyébként kifejezetten nyugodt környék. Most a hatóságokon múlik, hogy ez így is maradjon: a lány és a barátja az eset után megtette a feljelentést.

"Ütöttek és fenyegettek, hogy még ma éjjel belém rakják a gyereket"

Nem sokon múlott, hogy csoportosan megerőszakoltak egy lányt a pest megyei Albertirsán. A Barátjával tizennyolcadik születésnapját ünnepelte volna az egyik sörözőben, amikor egy 10-15 főből álló társaság a fogdosás és szóbeli inzultálás után rájuk támadt. Kövessen minket a legfrissebb videókért! Facebook: https://www.facebook.com/nemzetitv Youtube: https://youtube.com/user/nemzeti1tv Instagram: https://www.instagram.com/nemzeti1tv/ Web: https://www.n1tv.hu