Újabb hazugságot voltak kénytelenek beismerni Orbánék propagandistái

Újabb hazugságot voltak kénytelenek beismerni Orbánék propagandistái

Nagyjából egy hónapja kapott Orbán Viktor egy csomag száraztésztát a parlamentben a Jobbik frakcióvezetőjétől. Jakab Péter azért adta az ajándékot, hogy szemléltesse: neki is pont annyit ér a miniszterelnök, mint amennyire a kormányfő valójában ezt az országot tartja.

Már akkor is feltűnő volt, hogy a kormányközeli média jobb esetben szellemi kapacitások hiányában képtelen értelmezni az eseményeket, vagy rosszabb esetben szándékosan hazudnak. Akkor azt írták: 

"Jakab Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezetője egy, a miniszterelnökhöz intézett parlamenti kérdésben azt mondta, hogy szerinte az ország egy szatyor tésztát ér."

Már megint hírt hamisít az Origo, vagy ennyire retardáltak? | Alfahír

Egészen elképesztő, hogy hogyan értelmezi át a valóságot az egykor szebb napokat látott Origo. Az oldal, aminél már a Hírcsárdának is több köze van a valósághoz, most épp Jakab Péter tegnapi akcióját írta meg a kormány szájíze szerint.

Nyilvánvaló valótlanságot állítottak, amit most az Origo szánalmas firkálmányát átvevő és leközlő Hír TV is kénytelen volt beismerni. A honlapjukon a következő írás jelent meg:

Helyreigazítás: A 2019. június 17-én " Orbán Viktor a Jobbiknak: Megértem, hogy csalódottak és idegesek" címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Jakab Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezetője egy, a miniszterelnökhöz intézett parlamenti kérdésben azt mondta, hogy szerinte az ország egy szatyor tésztát ér. A valóság ezzel szemben az, hogy Jakab Péter a cikkünkben említett felszólalásában azt mondta, hogy Orbán Viktornak ér ennyit az ország, és szerinte Orbán Viktor ér egy szatyor tésztát.

Ez, és még több száz másik vesztes sajtóper bizonyítja azt, hogy a Kocsis Máté államtitkár/főpropagandista által istenített kormánypárti orgánumoknak nagyjából semmit nem érdemes elhinni, ha bel- és külpolitikáról van szó, mert folyamatosan hazudnak.