Újabb hazugságot voltak kénytelenek beismerni Orbánék propagandistái

""
A kormánysajtóban arról már nem számoltak be, hogy a főnökük meg is kapta a száraztésztát, amire aztán gyorsan lecsapott Kocsis Máté

Nagyjából egy hónapja kapott Orbán Viktor egy csomag száraztésztát a parlamentben a Jobbik frakcióvezetőjétől. Jakab Péter azért adta az ajándékot, hogy szemléltesse: neki is pont annyit ér a miniszterelnök, mint amennyire a kormányfő valójában ezt az országot tartja.

Már akkor is feltűnő volt, hogy a kormányközeli média jobb esetben szellemi kapacitások hiányában képtelen értelmezni az eseményeket, vagy rosszabb esetben szándékosan hazudnak. Akkor azt írták: 

"Jakab Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezetője egy, a miniszterelnökhöz intézett parlamenti kérdésben azt mondta, hogy szerinte az ország egy szatyor tésztát ér."

Már megint hírt hamisít az Origo, vagy ennyire retardáltak? | Alfahír

Egészen elképesztő, hogy hogyan értelmezi át a valóságot az egykor szebb napokat látott Origo. Az oldal, aminél már a Hírcsárdának is több köze van a valósághoz, most épp Jakab Péter tegnapi akcióját írta meg a kormány szájíze szerint.

Nyilvánvaló valótlanságot állítottak, amit most az Origo szánalmas firkálmányát átvevő és leközlő Hír TV is kénytelen volt beismerni. A honlapjukon a következő írás jelent meg:

Helyreigazítás: A 2019. június 17-én " Orbán Viktor a Jobbiknak: Megértem, hogy csalódottak és idegesek" címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Jakab Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezetője egy, a miniszterelnökhöz intézett parlamenti kérdésben azt mondta, hogy szerinte az ország egy szatyor tésztát ér. A valóság ezzel szemben az, hogy Jakab Péter a cikkünkben említett felszólalásában azt mondta, hogy Orbán Viktornak ér ennyit az ország, és szerinte Orbán Viktor ér egy szatyor tésztát.

""
Megszokott látvány a Hír TV weboldalán, ennek most az Origo a szerzője

Ez, és még több száz másik vesztes sajtóper bizonyítja azt, hogy a Kocsis Máté államtitkár/főpropagandista által istenített kormánypárti orgánumoknak nagyjából semmit nem érdemes elhinni, ha bel- és külpolitikáról van szó, mert folyamatosan hazudnak.

sss
2020. február 24. | 12:01
Csukás István
sss
2020. február 24. | 06:42
Ellenőrzés a magyar határon
sss
2020. február 24. | 12:01
Csukás István
sss
2020. február 24. | 06:42
Ellenőrzés a magyar határon
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss