Kelet-ázsiaiak tartottak fogva Győrben egy nőt, adóspapírt is aláírattak vele

áruház

Öt kelet-ázsiai személy ellen felfegyverkezve elkövetett emberrablás és súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség. Négyen egy áruházat üzemeltetnek Győrben, a nő itt volt alkalmazott, pincébe zárták és bántalmazták.

Az áruház vezetője szerint az egyik magyar alkalmazott az áruház bevételeinek egy részét eltulajdonította, ezért a szájába zoknit tömtek, lekényszerítették a pincébe, ahol fém rúddal és bottal ütötték. Legalább ötvenszer bántalmazták.

A nőt azzal fenyegették, hogy a táskájából kivett kulccsal a lakására mennek, édesapjával magukra íratják a lakást és az autót. Két elkövető oda is ment, de nem találtak senkit otthon, ezért mérgezéssel fenyegették a nőt. Miközben húsvágó bárdot tartottak a nyakához, a nő tízmillió forintos tartozásról írt elismervényt.

Végül elengedték az áldozatot, azzal a fenyegetéssel, hogy őt és apját is megölik, ha orvoshoz vagy rendőrséghez fordul. Az elkövetők 18 év börtönt kaphatnak.

(24.hu)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

Naivitás azt gondolni, hogy egy stabil gazdasági helyzetben, amelyben a német vállalati érdekek érvényesülni tudnak, a mindenkori német kormány nem reálpolitikai megfontolásokat fog szem előtt tartani. Vélemény.