Ragadozómadár fejkendőben - Little Steven az Akváriumban

.

Korrekt zenei érdekességgel készül a fővárosi Akvárium Klub a hónap közepére. Steven Van Zandt augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Erzsébet térre, hogy bemutassák idén megjelent Summer of Sorcery című albumukat.

A Little Steven művészévenl futó zenész, énekes és színész az idősebb korosztálynak és a VH1 zenecsatorna nézőinek Bruce Springsteen legendás kísérőzenekarából, az E-Street Band-ből, a fiatalabbaknak pedig az HBO kultikus maffia-sorozatából, a Sopranosból lehet ismerős.

A dél-olasz felmenőkkel rendelkező Van Zandt New Jersey-ben nőtt fel, így nem csoda hogy ő és a Főnökként is emlegetett Springsteen egymásra találtak. Az idén 69 éves Van Zandt jegyez több Springsteen-slágert is, többek között a Born to run legendás riffje is neki köszönhető, de ő írta a glam rock isten, Michael Monroe Dead, Jail or rock'n'roll című klasszikusát is. A főként blues és rock vonalon mozgó zenész gyakorlatilag nulla színészi tapasztalattal kapott szerepet az HBO Sopranos című maffia-családtörténetében, amiben 1999-től hat évadon keresztül játssza az egyik főszerepet, becses nejével az oldalán.

A meglehetősen karakteres arcú- leginkább egy fejkendős sasra emlékeztető – Little Steven- a zenélés mellett saját rádióműsort is visz, valamint az alapítványán keresztül pedig a helyi zeneoktatást is segíti. Little Steven európai túráján az idén megjelent Summer of Sorcery című lemezét mutatja be, nem éppen Ed Sheeran-i, hanem jóval látványosabb nagyzenekari felállásban.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
sss
2019. december 12. | 17:57
Kétnapos csúcstalálkozót tartanak az uniós tagországok állam-, és kormányfőinek részvételével, a főbb témák között szerepel a klímaváltozás kérdése is.
sss
2019. december 12. | 15:52
Újabb lépés a bukott alkancellár, volt szabadságpárti elnök visszatéréséhez.
1
sss
2019. december 12. | 12:38
Lengyel mintára fékeznék az elvándorlást.
Kétnapos csúcstalálkozót tartanak az uniós tagországok állam-, és kormányfőinek részvételével, a főbb témák között szerepel a klímaváltozás kérdése is.
Lengyel mintára fékeznék az elvándorlást.
Orosz Bernadettel, a megvert hatgyermekes családanyával beszélgettünk.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.