Szószékről kampányolt és mocskolta ellenfeleit a szentgotthárdi fideszes polgármester augusztus 20-án

Huszár Gábor

Többen is kivonultak a szentgotthárdi augusztus 20-i istentiszteletről, miután a fideszes polgármester a szószékről tartott kampánybeszédet. 

Az eseményen Bana Tibor, a Jobbik alelnöke is részt vett, s "hívő reformátusként örömmel hallgatta" az istentisztelet első részét, amelynek során "méltó módon" emlékeztek meg az államalapításról - írja szerdai közleményében a politikus. Ezt követően azonban Huszár Gábor fideszes polgármester

"szégyenszemre a szószékről kezdett el politizálni, felelőtlen ígéretekkel vádolta politikai ellenfeleit, valamint köztiszteletben álló, pártfüggetlen személyekről is negatív összefüggésben beszélt."

Bana és tárai ezt méltatlannak tartották, így úgy döntöttek, "a Fidesz-kampányeseményen" nem vesznek részt tovább.

A politikus hozzáteszi: sokakkal beszélgetett, akik hozzá hasonlóan felháborodtak a történteken. 

"Bízom benne, hogy október 13-a után olyan vezetése lesz szeretett városunknak, amely nem használja fel politikai célokra a templomokat"

szögezi le Bana Tibor. 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."