Fideszes propagandát adnak az egészségügyi szakrendelőben

.

Szerencsére a 9. kerületi egészségügyi szakrendelőben sem maradhatunk kormánypropaganda nélkül. Egy olvasónk szerint míg várakoznak a sorukra az emberek, addig a ferencvárosi Fideszt méltató kerületi televízió hangosan szól a váróteremben.

A televízió műsorából egyébként azt is megtudhatjuk, hogy mennyi mindent köszönhet Ferencváros Bácskai János fideszes polgármesternek, illetve egy telefonos műsoron keresztül a betelefonálók méltathatták is a jelenleg regnáló polgármestert. 

.

A képet beküldő olvasónk egyébként azt is hozzátette, hogy amikor szólt az egyik ott dolgozónak, hogy esetleg nem lehet-e halkabbra venni a televíziót, akkor azt felelték, hogy nem lehetséges, mert ebben a szakrendelőben ez a szabály. 

A 9. kerületben Bácskai Jánossal szemben, az előválasztást megnyerő Baranyi Krisztina indul az október 13-ai önkormányzati választáson. 

A fesztiválok után a mozit is elérte a kormánypropaganda

A Jobbik frakcióvezetője, Jakab Péter saját facebook-oldalán számolt be arról, hogy a filmvetítések előtt 1 perces propaganda-híradót adnak le a miskolci moziban. Úgy tűnik a kormány mindenhol ott akar lenni. A fesztiválok után a moziban is értesülhetünk a "legfrissebb hírekről". A Jobbik országgyűlési képviselője, Jakab Péter szerint ez olyan, mintha újra az "ötvenes évekbe" tértünk volna vissza.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
Rogán Antal nyomdokaiba lépett a luxusminiszterelnök.